Slutet på 2015

Hej!
Jag kan inte fatta att 2015 snart är slut. Jag kan inte fatta att jag ska börja andra terminen i nian. Tiden har gott så otroligt snabbt. Jag har funderat på om jag ska göra någon summering på detta år, men jag har inte kommit fram till något. Det har inte hänt så mycket intressanta saker som jag kan komma på. Jag återkommer om jag kommer på något ;) 
 
Idag klockan 1 kom Hansen-familjen insladdade och vi åkte iväg till Heron city för att se på bio. Tindra och jag såg på "Joy" medan resten av familjemedlemmarna såg på "Star Wars". Under hela min livstid har jag aldrig sett någon star wars film. Men "Joy" var tyvärr inte så bra. Den var okej, men inte i min eller Tindras smak. Men det var otroligt gott med popcorn! Har jag någonsin sagt hur mycket jag älskar popcorn? Det är typ det godaste jag vet! 
 
Nu har vi iallafall kommit hem och ska väll spendera hela kvällen med att äta. Det brukar vara så. Vi äter och vi äter och vi äter. Men inte mig emot ;) Det kanske kommer upp något mer under nattens gång. Men just nu ska jag vara lite social och försöka övertala Tindra att skapa en blogg.
 
Puss & Kram♥